fesztiválszezon

2011.07.19. 00:27

Éljen a fesztiválszezon... Akinek van kedve és pénze, azt ott megtalálod. Most akkor egy kis útmutatás, hogy kikkel találkozhatsz Magyarország fesztiváljain:

 

"A H*lye P*csa"
Jellemzői: electro, house, techno, Fluor Tomi, SP... jöhet minden. Igazándiból csak ezekre jött ki, a többi nem igazán foglalkoztatja. Főleg a menő, gazdag csávók izgatják.
Alkoholszint: 4-5. Főleg vodka-narancsot és egyéb női italokat fogyaszt.

"A Háborgó Rocker"
Jellemzői: Semmi sem tetszik neki, viszont a Tankcsapdára ott pogózik az első sorban és minden ellenfelét keményen eltapossa. Ha véletlen az alkoholszintje 10 fölé emelkedik, mindenkibe beleköt, és háborog, ha véletlenül betéved Sp és Fluor koncertjére. Vigyázni kell, mert csordában jár.
Alkoholszint: általában 10, ami nagyon magas. Fő itala a sör és a kannás bor.

"A Tarhálós Rocker"
Jellemzői: az alkoholszintje mindig 10-es, de hogy hogyan, az örök kérdés. Vigyázni kell vele, hisz simán odamegy hozzád, és pénzt kér. Nem sokat, csak 100-150 Forintot. Aztán megy a pulthoz. Nem nevezhető csövesnek, mert sátorban él, csak pénze nincs. Rock koncerteken mászkál, általában sörrel a kezében.
Alkoholszint: rejtélyesen 10. Sör, bor, pálinka. Mikor mi.

"Az Öreg Rocker"
Jellemzői: ritka jelenség, de megtalálható. Bőrnadrág és sörhas jellemzi. Edda és Beatrice koncerteken tombol, persze sörrel a kezében. Nem lakik a fesztiválon, mert melózik. Rengeteget lehet rajta nevetni. Nem vele, rajta.
Alkoholszint: általában 6-7, de csak sör!

"A Füves"
Jellemzői: Valamilyen úton-módon, de bevitte a cuccot. Ö nem iszik, csak szív. Általában nagy rasztacsomó van a fején, és bandába verődve adják egymásnak a vicces cigit. Nem ad senkinek, ne is próbálj tőle szerezni. Reagge-t hallgat, mert attól érzi jobban magát.
Alkoholszint: 0 (nulla). Nem iszik, csak szív. Naggyon profi.

"Az Alter Tag"
Jellemzői: alter zenét hallgat. Talán egy modern hippinek érzi magát, de a drogot és az erőszakot elítéli. Megtalálod a 30y, Vad Fruttik és Magashegyi Underground koncerteken. Jó fej.
Alkoholszint: változó, 5-9. Sör és VBK (Vodka + Bomba + Kataflám). Ezek éltetik.

"A Menő Csávó"
Jellemzői: A H*lye P*csa férfi megfelelője. Pénze egy rakat van, és ezt villogtatja az Ájfon és a BMW (vagy Merci) kulcsaival együtt. Ha iszik kötekszik a többi Menő Csávó-val. Már a sátráról felismered: természetesen nem Tesco gazdaságos.
Alkoholszint: 10, mivel megteheti. Általában sört, de abból is Heineken-t vagy Amstel-t iszik, és a feleseket is tolja rendesen lefelé.

"A Politikai Aktivista"
Jellemzői: mindenkihez odacsapódik, akikkel úgy látja, lehet inni, aztán egy-két sör után elkezd a nézeteiről beszélni. Ezek miatt vitákba keveredik. Eleinte jó fejnek tűnik, aztán terhes lesz a társaságra egy idő után, mert mindenről lesz véleménye...
Alkoholszint: 7-8. Általában sör, de abból is az, ami nem a "zsidóké" vagy a "komcsiké". Válogat.

"Az Igazi Forever Alone"
Jellemzői: társasággal érkezik, de valahogy mindig egyedül marad. Csak addig jó a társainak, még fizeti a sört. Ha nem fizet, társai tovább állnak, de mégis talál magának társaságot. De ekkor elkövet egy nagy hibát: hogy bővítse ismerősei számát (mert a 61 neki nem elég) ezt mondja: "Akkor majd facebook-on bejelöllek!" Ekkor hirtelen megint egyedül marad.
Alkoholszint: változó, de kevés piától is ki tudja ütni magát.

"A Beszóltál Lányok"
Jellemzőik: azt hiszik, mindenki csak nekik ugat, ezért sűrűn fordulnak meg itt-ott. Ha viszont tényleg beszóltál, a csorda egyik tagjának, akkor támadnak, és elég rendesen leosztanak. A csapat vegyes, csak csajok. Viszont ha két ilyen csapat találkozik, akkor drámai a helyzet.
Alkoholszint: 4-5, mert változó, hogy mit isznak.

 

Éljen a fesztivál, éljen a szezon, éljen a fesztiválszezon!

Éljen a nyár!

Aztán vigyázzatok magatokra! ; )

süti beállítások módosítása